Voor basisscholen

Subsidie

Je bent hier:
Voor basisscholen

Subsidie: IFO en Erasmus+

EarlyBird adviseert basisscholen over de subsidiemogelijkheden en helpt bij de aanvraag.
Voor basisscholen zijn twee interessante subsidieregelingen beschikbaar. IFO-subsidie kan worden aangevraagd voor onze nascholing, begeleiding en visitaties. Erasmus+ subsidie kan worden aangevraagd voor nascholing in het buitenland. Wij helpen scholen bij de subsidieaanvraag.

Internationalisering Funderend Onderwijs (IFO)

De IFO-subsidieregeling is bestemd voor het integreren van internationalisering in het schoolbeleid. De subsidie kan onder andere worden aangevraagd voor onze nascholing, begeleiding en visitaties.

Sinds 2021 wordt de subsidie niet meer per schooljaar, maar per kalenderjaar aangevraagd. De subsidie voor 2021 is per direct aan te vragen. Kijk voor meer informatie op de website van DUS-I.

Heb je hulp nodig bij de aanvraag en het schrijven van het plan van aanpak dat je bij de aanvraag moet indienen? Neem dan contact met ons op.

Erasmus+ subsidie voor nascholing in het buitenland

Scholen kunnen Erasmus+ subsidie aanvragen voor nascholing in het buitenland. Wil je nascholing combineren met teambuilding, een andere cultuur en bezienswaardigheden? Wil je het Engels bij jou op school een boost geven? Vraag met onze hulp Erasmus+ subsidie aan en ga met je team op studiereis.

Meer informatie over de studiereizen vind je op deze pagina. EarlyBird helpt scholen bij de Erasmus+ subsidieaanvraag. Neem voor meer informatie contact met ons op. Kijk voor meer informatie over de subsidieregeling op de website van Erasmus+.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op.

Programma op maat

Overig aanbod voor basisscholen

Lidmaatschap
Coaching & Begeleiding
Nascholing
Studiereizen
Kwaliteitskeurmerk
Collega’s aan het woord

Ervaringen uit de praktijk