Voor basisscholen

Studiereizen

Je bent hier:
Voor basisscholen

Studiereizen met Erasmus+ subsidie

EarlyBird organiseert studiereizen naar het buitenland. Wij helpen basisscholen met de subsidieaanvraag.
Wil je nascholing combineren met teambuilding, een andere cultuur en bezienswaardigheden? Wil je het Engels bij jou op school een boost geven? Vraag met onze hulp Erasmus+ subsidie aan en ga met je team op studiereis.

“Onze studiereis was in een woord: geweldig! Het was inspirerend, kennisvergrotend en een enorme boost voor de teamspirit. Onze inzichten ten aanzien van het Engelse onderwijs zijn verder aangescherpt en we hebben handreikingen gekregen die direct toepasbaar zijn in de praktijk.” – Annet Frieser, directeur Basisschool Triangel in Enschede

Cursussen in Galway, Malta en Aken

De cursussen worden op verschillende locaties in Europa aangeboden: Galway in Ierland, Malta en voor wie duurzaam wil reizen in Aken.

Voor de cursussen kunnen scholen Erasmus+ subsidie aanvragen. Deze subsidie is voldoende om alle cursus-, reis- en verblijfskosten te vergoeden voor het hele team. Voor scholen een prachtige kans!

EarlyBird organiseert al meer dan 10 jaar studiereizen. Wij helpen scholen met de Erasmus+ subsidieaanvraag en geven advies. Neem voor meer informatie en voor inschrijving contact met ons op.

Cursusaanbod
De cursussen vinden plaats in de herfst-, voorjaars- en meivakantie en duren één week. Vanaf 10 deelnemers kan een aparte cursus worden georganiseerd in een andere week.

In de cursussen verbeter je je Engelse taalvaardigheid en krijg je veel praktische tips en handvatten om in je eigen lessen mee aan de slag te gaan. Heb je veel te maken met internationals en moet je soms Engels met ouders spreken? Ook het voeren van oudergesprekken in het Engels kan tijdens de cursus worden geoefend. Er zijn ook cursussen op maat, bijvoorbeeld voor scholen die met het International Primary Curriculum (IPC) werken, of een cursus waarin je leert hoe je Global Citizenship en duurzaamheid in je onderwijs kunt integreren.

Reis en verblijf

EarlyBird werkt samen met Mosae Group Travel. Zij organiseren reis en verblijf, zodat leerkrachten zich kunnen richten op waar het echt om gaat: een inspirerende en leerzame studiereis. Het is ook mogelijk om zelf reis en verblijf te regelen. De Erasmus+ subsidie is voldoende om de kosten voor reis en verblijf te vergoeden voor het hele team.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op.

Programma op maat

Overig aanbod voor basisscholen

Lidmaatschap
Coaching & Begeleiding
Nascholing
Kwaliteitskeurmerk
Subsidie
Collega’s aan het woord

Ervaringen uit de praktijk