Voor basisscholen

Studiereizen

Je bent hier:
Voor basisscholen

Studiereizen met Erasmus+ subsidie

In samenwerking met taleninstituut Pilgrims organiseert EarlyBird studiereizen naar het buitenland. Wij helpen basisscholen met de subsidieaanvraag.
Wil je nascholing combineren met teambuilding, een andere cultuur en bezienswaardigheden? Wil je het Engels bij jou op school een boost geven? Vraag met onze hulp Erasmus+ subsidie aan en ga met je team op studiereis.

Cursussen van Pilgrims in Limerick, Madrid en Aken

Taleninstituut Pilgrims is al jaren een begrip in de wereld van vroeg vreemdetalenonderwijs Engels. Van oorsprong is Pilgrims gevestigd in Canterbury, Engeland. Sinds de Brexit worden de cursussen op verschillende locaties in Europa aangeboden: het mooie Limerick in Ierland, maar ook in Segovia nabij Madrid en in Aken.

Voor de cursussen van Pilgrims kunnen scholen Erasmus+ subsidie aanvragen. Deze subsidie is voldoende om alle cursus-, reis- en verblijfskosten te vergoeden voor het hele team. Voor scholen een prachtige kans!

EarlyBird organiseert al meer dan 10 jaar samen met Pilgrims studiereizen. Wij helpen scholen met de Erasmus+ subsidieaanvraag en geven advies. Neem voor meer informatie en voor inschrijving contact met ons op.

Cursusaanbod
De cursussen vinden plaats in de herfst-, voorjaars- en meivakantie en duren één week. Vanaf 10 deelnemers kan een aparte cursusweek worden georganiseerd.

Voor leerkrachten die voor het eerst naar Pilgrims gaan raden wij de cursus Methodology and Language for Primary Teachers aan. De cursus CLIL for Primary Teachers is meer ervaren leerkrachten met een specifieke interesse in CLIL. Pilgrims biedt ook cursussen op maat aan, bijvoorbeeld voor scholen die met het International Primary Curriculum (IPC) werken.

In de cursussen werk je zowel aan je eigen taalvaardigheid als aan de vakdidactiek van Engels in het basisonderwijs. Je krijgt vertrouwen in het spreken van de Engelse taal en doet veel tips op die je in je eigen lessen in de praktijk kunt brengen.

Reis en verblijf

EarlyBird werkt samen met Mosae Group Travel. Zij organiseren reis en verblijf, zodat leerkrachten zich kunnen richten op waar het echt om gaat: een inspirerende en leerzame studiereis. Het is ook mogelijk om zelf reis en verblijf te regelen. De Erasmus+ subsidie is voldoende om de kosten voor reis en verblijf te vergoeden voor het hele team.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op.

Programma op maat

Overig aanbod voor basisscholen

Lidmaatschap
Coaching & Begeleiding
Nascholing
Kwaliteitskeurmerk
Subsidie
Collega’s aan het woord

Ervaringen uit de praktijk