Programma op maat

Kinderopvang

Je bent hier:

Ons programma voor peuters uitproberen?

Ons programma voor peuters uitproberen?

Gratis trial
Programma op maat

Kinderopvang

EarlyBird heeft een uniek Engelstalig activiteitenprogramma voor peuters: Benny’s Playground. Wij bieden nascholing en begeleiding bij de invoering van dit programma. We hebben we ook een aanbod voor tweetalige kinderopvang.
Vind je het ook belangrijk dat de allerjongsten kennismaken met een andere taal? Wil je op jouw kinderdagverblijf Engelstalige activiteiten aanbieden? Start met Benny’s Playground, ons unieke Engelstalige programma voor peuters!

Steeds meer kinderdagverblijven vinden het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd kennis maken met de Engelse taal. Met het leren van een vreemde taal kun je niet vroeg genoeg beginnen. Jonge kinderen ontwikkelen een betere uitspraak en intonatie. Ze durven fouten te maken en hebben minder spreekangst. Veel kinderdagverblijven kiezen er daarom voor kinderen vanaf 2 jaar spelenderwijs Engels aan te bieden. Zij maken daarbij gebruik van ons unieke peuterprogramma Benny’s Playground.

Benny’s Playground is een Engelstalig activiteitenprogramma dat volledig aansluit bij de belevingswereld van peuters. Door dagelijks het Engels spelenderwijs aan te bieden, ontwikkelen de kinderen een Engelse basiswoordenschat en veel zelfvertrouwen. Samen met Benny, de handpop, zingen en spelen de kinderen elke dag in het Engels!

Starten met Benny’s Playground kan door lid te worden van EarlyBird. Om het programma goed op te zetten bieden wij verschillende mogelijkheden voor nascholing en begeleiding. Kinderdagverblijven met de ambitie om erkend EarlyBird-kinderdagverblijf te worden kunnen gebruik maken van ons certificeringstraject.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op.

Download onze poster

Hang hem op!

Programma op maat

Aanbod voor Kinderopvang

Benny’s playground
Lidmaatschap
Nascholing & Begeleiding
Kwaliteitskeurmerk
Al 15 jaar toonaangevend in Nederland

Wat ons bijzonder maakt

In heel Nederland met een volledig dekkend aanbod.

Geaccrediteerde keurmerkinstantie.

Innovatief, professioneel en evidence informed.

Collega’s aan het woord

Ervaringen uit de praktijk