Voor kinderopvang

Lidmaatschap

Je bent hier:
Voor kinderopvang

Lidmaatschap

Vind je het ook belangrijk dat de allerjongsten kennismaken met een andere taal? Wil je op jouw kinderdagverblijf Engelstalige activiteiten aanbieden? Word lid en ga aan de slag met ons Engelstalige activiteitenprogramma Benny’s Playground!

Tot het lidmaatschap behoort:

✔ Toegang tot ons online portal: hier vind je de handleiding van Benny’s Playground met de muziek en flashcards, ouderbrieven, observatieformulieren en activiteiten voor baby’s en dreumesen.
✔ Op het portal vind je ook aanvullende activiteiten over thema’s als Saint Nicolas en Christmas, de seizoenen, maar ook Benny goes to the circus en heel veel meer!
✔ Korting op geselecteerde prentenboeken
✔ Gratis deelname aan tweejaarlijkse studiemiddagen

 

Naast het lidmaatschap moet eenmalig een aantal materialen worden aangeschaft: de handpop Benny, een boom en een aantal prentenboeken die aansluiten bij de basisthema’s van het programma. Neem voor meer informatie en voor het afsluiten van het lidmaatschap contact met ons op.

 

Nascholing & Begeleiding en kwaliteitskeurmerk
Wil je het programma Benny’s Playground goed invoeren? Kijk naar onze mogelijkheden op het gebied van nascholing & begeleiding. Kinderdagverblijven met de ambitie erkend EarlyBird-kinderdagverblijf te worden kunnen gebruik maken van ons certificeringstraject.

Vragen of meer informatie?

Neem contact op.

Download de brochure

Benny’s Playground

Programma op maat

Overig aanbod voor kinderopvang

Benny’s Playground
Nascholing & Begeleiding
Kwaliteitskeurmerk
Collega’s aan het woord

Ervaringen uit de praktijk