Classroom English

Inschrijven

Inschrijven

Classroom English

 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Bibendum est ultricies integer quis. Iaculis urna id volutpat lacus laoreet. Mauris vitae ultricies leo integer malesuada.
 • Gegevens deelnemer

 • Factuurgegevens

 • Inschrijving

  Kijk voor de cursusdata op www.earlybirdie.nl
  Leerkrachten van scholen die lid zijn van EarlyBird krijgen korting. Wil je meer weten over de voordelen van het EarlyBird-lidmaatschap? Neem dan contact met ons op.
 • Voorwaarden

  Klik op de knop 'Verzenden' om je inschrijving voor de cursus te voltooien. Door op 'Verzenden' te klikken ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  1. De kosten voor de cursus Classroom English bedragen € 375,- voor leerkrachten van scholen die lid zijn van EarlyBird en € 400,- voor leerkrachten van scholen die geen lid zijn van EarlyBird. Het cursusboek is inbegrepen in de cursuskosten.

  2. De cursuskosten worden bij aanvang van de cursus in rekening gebracht.

  3. Voor het behalen van het certificaat geldt een aanwezigheidsplicht van 80%.

  4. De inschrijving kan kosteloos worden geannuleerd tot 14 dagen na het moment van inschrijving. Indien de cursist de inschrijving na deze termijn annuleert worden de volledige cursuskosten in rekening gebracht. Annulering dient te geschieden per e-mail aan info@earlybirdie.nl.

  5. Bij minder dan 10 inschrijvingen zal de cursus geen doorgang vinden. EarlyBird zal cursisten die zich hebben ingeschreven hier uiterlijk twee weken voor de eerste cursusbijeenkomst van op de hoogte brengen.

  6. In het geval van ziekte van de trainer, of als de trainer anderszins verhinderd is de cursus op een van de vastgestelde data te geven, zal EarlyBird voor een vervangende trainer zorgen. Indien geen vervangende trainer kan worden gevonden wordt de bijeenkomst op een andere datum alsnog gegeven.

  7. Voor het indienen van klachten geldt ons klachtenreglement, te raadplegen via www.earlybirdie.nl/juridisch.

  8. Op de inschrijving zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden Expertisecentrum EarlyBird B.V., welke zijn te raadplegen via www.earlybirdie.nl/juridisch.