Welkom bij EarlyBird

We hebben de door u gevraagde pagina niet kunnen vinden. U bent nu op de homepage van EarlyBird.
Welkom op de website van EarlyBird, het programma voor Engels op, vóór en na de basisschool. Honderden scholen hebben tot genoegen van kinderen en ouders al het programma voor 'meer, beter en vroeger Engels' ingevoerd. Zij hebben gekozen voor de methodiek van EarlyBird en worden bijgestaan door het bureau van EarlyBird zelf of een van de vele regionale partners.

 

EarlyBird heeft met succes ook programma's voor peuters, Brede School en Buitenschoolse opvang ontwikkeld. Op deze site vindt u uitvoerige informatie over Benny's Playground, activity coaches en activity boxes en hoe EarlyBird scholen en kinderopvangcentra helpt met de invoering van lessen en activiteiten in het Engels.
Lees meer ›

Programma's

Onder schooltijd

Onder schooltijd

Brede school

Brede school

Kinderdagverblijven en peuterspeelzalen

Kinderdagverblijven en peuterspeelzalen

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Doorlopende leerlijn 12+

Doorlopende leerlijn 12+

Taalcursussen voor leerkrachten

Taalcursussen voor leerkrachten

Van 2 tot 12+ en van 8 tot zes uur

Nieuws

Elena genomineerd voor Orange Carpet Award

05 februari 2015 - Elena, een programma voor buurtaalonderwijs Frans, Duits en Nederlands, is genomineerd voor de Orange Carpet Award.
Lees meer ›

Online Engels oefenen met Words&Birds

23 januari 2015 - Samen met Oefenweb heeft EarlyBird Words&Birds ontwikkeld, een online Engels oefenprogramma voor kinderen van 8 tot en met 18 jaar. Vol trots kondigen we aan dat de eerste versie van Words&Birds tijdens de NOT zal worden gelanceerd!
Lees meer ›

Open application: Activity Coach for brede schoolactiviteiten

14 januari 2015 - EarlyBird is looking for enthusiastic native speakers or near native speakers interested in doing English brede school activities.
Lees meer ›