Welkom bij EarlyBird

We hebben de door u gevraagde pagina niet kunnen vinden. U bent nu op de homepage van EarlyBird.
Welkom op de website van EarlyBird, het programma voor Engels op, vóór en na de basisschool. Honderden scholen hebben tot genoegen van kinderen en ouders al het programma voor 'meer, beter en vroeger Engels' ingevoerd. Zij hebben gekozen voor de methodiek van EarlyBird en worden bijgestaan door het bureau van EarlyBird zelf of een van de vele regionale partners.

 

EarlyBird heeft met succes ook programma's voor peuters, Brede School en Buitenschoolse opvang ontwikkeld. Op deze site vindt u uitvoerige informatie over Benny's Playground, activity coaches en activity boxes en hoe EarlyBird scholen en kinderopvangcentra helpt met de invoering van lessen en activiteiten in het Engels.
Lees meer ›

Programma's

Onder schooltijd

Onder schooltijd

Brede school

Brede school

Kinderdagverblijven en peuterspeelzalen

Kinderdagverblijven en peuterspeelzalen

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Doorlopende leerlijn 12+

Doorlopende leerlijn 12+

Taalcursussen voor leerkrachten

Taalcursussen voor leerkrachten

Van 2 tot 12+ en van 8 tot zes uur

Nieuws

Cursus Classroom English in de avonduren

16 november 2014 - Individuele cursisten kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de cursus Classroom English in de avonduren op OBS de Vierambacht in Rotterdam en de Holtkampschool in Goes.
Lees meer ›

EarlyBird wint Europees Talenlabel met Elena

12 november 2014 - Op vrijdag 7 november vond de jaarlijkse uitreiking van het Europees Talenlabel plaats. EarlyBird viel voor de derde keer in haar bestaan in de prijzen. Dit keer met Elena, een programma voor buurtaalonderwijs Frans, Duits en Nederlands voor kinderen van 5 tot 8 jaar.
Lees meer ›

Oproep tot deelname flankerend onderzoek pilot tpo

11 november 2014 - In het kader van de pilot tweetalig primair onderwijs (tpo) is het Europees Platform op zoek naar vvto- en eibo-scholen die mee willen werken aan een flankerend onderzoek.
Lees meer ›