Welkom bij EarlyBird

We hebben de door u gevraagde pagina niet kunnen vinden. U bent nu op de homepage van EarlyBird.
Welkom op de website van EarlyBird, het programma voor Engels op, vóór en na de basisschool. Honderden scholen hebben tot genoegen van kinderen en ouders al het programma voor 'meer, beter en vroeger Engels' ingevoerd. Zij hebben gekozen voor de methodiek van EarlyBird en worden bijgestaan door het bureau van EarlyBird zelf of een van de vele regionale partners.

 

EarlyBird heeft met succes ook programma's voor peuters, Brede School en Buitenschoolse opvang ontwikkeld. Op deze site vindt u uitvoerige informatie over Benny's Playground, activity coaches en activity boxes en hoe EarlyBird scholen en kinderopvangcentra helpt met de invoering van lessen en activiteiten in het Engels.
Lees meer ›

Programma's

Engels op de basisschool

Engels op de basisschool

Brede school

Brede school

Engels voor peuters

Engels voor peuters

Online Engels oefenen

Online Engels oefenen

Cursussen voor leerkrachten

Cursussen voor leerkrachten

Studiereizen naar Canterbury

Studiereizen naar Canterbury

Van 2 tot 12+ en van 8 tot zes uur

Nieuws

Taalcursus in Canterbury met Erasmus+ subsidie

01 december 2016 - Voor de cursussen van cursusinstituut Pilgrims in Canterbury kan Erasmus+ subsidie worden aangevraagd die voldoende is om de cursus-, reis- en verblijfskosten te dekken.
Lees meer ›

Avondcursussen 2017: Classroom English, Let's talk en Basiscursus vvto-coördinator

01 december 2016 - Ook in 2017 organiseren we op diverse plaatsen in het land avondcursussen. Naast de bekende cursus Classroom English worden ook de Basiscursus vvto-coördinator en de cursus Let's talk weer aangeboden.
Lees meer ›

Ton de Kraay gepromoveerd!

30 november 2016 - Op 19 november jl. is Ton de Kraay na een succesvolle verdediging van zijn proefschrift over differentiatie in de programma's Engels in het p.o. en het v.o. gepromoveerd. EarlyBird feliciteert dr. Ton de Kraay van harte!
Lees meer ›