Welkom bij EarlyBird

We hebben de door u gevraagde pagina niet kunnen vinden. U bent nu op de homepage van EarlyBird.
Welkom op de website van EarlyBird, het programma voor Engels op, vóór en na de basisschool. Honderden scholen hebben tot genoegen van kinderen en ouders al het programma voor 'meer, beter en vroeger Engels' ingevoerd. Zij hebben gekozen voor de methodiek van EarlyBird en worden bijgestaan door het bureau van EarlyBird zelf of een van de vele regionale partners.

 

EarlyBird heeft met succes ook programma's voor peuters, Brede School en Buitenschoolse opvang ontwikkeld. Op deze site vindt u uitvoerige informatie over Benny's Playground, activity coaches en activity boxes en hoe EarlyBird scholen en kinderopvangcentra helpt met de invoering van lessen en activiteiten in het Engels.
Lees meer ›

Programma's

Onder schooltijd

Onder schooltijd

Brede school

Brede school

Kinderdagverblijven en peuterspeelzalen

Kinderdagverblijven en peuterspeelzalen

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

Doorlopende leerlijn 12+

Doorlopende leerlijn 12+

Taalcursussen voor leerkrachten

Taalcursussen voor leerkrachten

Van 2 tot 12+ en van 8 tot zes uur

Nieuws

Taalcursus in Canterbury met Erasmus+ subsidie

01 december 2015 - Voor de cursussen van cursusinstituut Pilgrims in Canterbury kan een Erasmus+ subsidie worden aangevraagd die de cursus-, reis- en verblijfskosten in beginsel volledig dekt.
Lees meer ›

Basiscursus vvto-cöordinator

01 december 2015 - In 2016 gaat een nieuwe cursus van start: de 'Basiscursus vvto-coördinator'. In 6 bijeenkomsten verbeteren cursisten hun deskundigheid op het gebied van vvtoE en werken zij aan hun rol als vvto-coördinator.
Lees meer ›

Avondcursus Classroom English

01 december 2015 - Vanaf nu kunnen individuele deelnemers zich inschrijven voor de avondcursus 'Classroom English', die in januari 2016 van start gaat. In de cursus werken deelnemers aan de eigen Engelse taalvaardigheid en de vakdidactiek van vroeg vreemdetalenonderwijs Engels.
Lees meer ›